PELOTE

PELOTE skräddarsyr skjortor, kavajer, rockar och kostymer. Vi utmanar det massproducerade med fantastisk passform, premiumkvalitet och unika detaljer. I våra butiker får du personlig service – tillsammans tar vi fram tyg, modell och detaljer som passar just din stil.

Bland våra kunder finns näringslivsprofiler, kulturpersonligheter och allmänt klädintresserade även ett av världens mest exklusiva flygbolag och män som vunnit priser för sin stilsäkra klädsel.

Vi ska inte trötta ut dig med alla andra detaljer, även om vi är frestade, men du kommer märka skillnaden. Självklart arbetar vi med naturmaterial som riktigt hästtagel i kostymkonstruktionen, äkta horn- och corozoknappar (stennöt), lining från världens främsta lining-tillverare (Bemberg), tyger från de främsta tyghusen (som Holland & Sherry, Barberis, Loro Piana och Thomas Mason) och så vidare.

malmo_butik

Detta är Malmöbutiken

Vi brinner för våra kunder och det ligger mycket omsorg bakom allt vi gör. Bara för att ta ett litet exempel så gör vi alla våra byxor aningen kortare fram över skon jämfört med bak-kanten. En detalj som gör att byxan kommer falla snyggare.

Framför allt så tror vi på det personliga: att du som kund själv kan välja tyg, modell och detaljer. Det blir en helt annan känsla och resultat blir en skjorta och kostym som verkligen är din egen.

NAMNET PELOTE

Namnet PELOTE kommer från en fransk bollsport, som framför allt spelas i sydvästra Frankrike, i samme region som en av våra första skrädderier. Den väldigt snabba bollen kan inte massproduceras utan den tillverkas för hand, en åt gången. Vi massproducerar inte heller utan alla våra skjortor och kostymer görs en och en, där alla är unika.

Välkommen in, spontant eller på en bokad tid, slå dig ner i en fåtölj med en espresso och bläddra bland våra tyger i lugn och ro!

/Gustav, Patrik, Joel och Daniel

Pelote gör det som alla andra butiker tycker är så svårt: erbjuder mig det som jag vill ha.

J.L – CapGemini, Malmö

Jag har fått mina fem skjortor, mkt nöjd med alla fem!

D.G - FasrPartner, Sthlm

Pelote er min primere skædder siden 10 år. Daniel har alltid levereret den bedste service og første-klasses produkter.

K.H - Nordea, Kphm

Har varit en nöjd kund sedan Pelote startade verksamheten 2001.

O.L - Lund

Jeg er meget tilfreds med din service, oplevelsen og kvaliteten.

T.V - Danske Bank, Kphm

Pelote gör det som alla andra butiker tycker är så svårt: erbjuder mig det som jag vill ha.

J.L -CapGemini, Malmö

Stolta över att ekipera sveriges bäst klädda man 2011, Modegalan Sthlm

Pelote utsedd som en av sveriges bästa herrklädesbutiker av modemagasinet King