Skräddarsydda mörkblå bomullsbyxor – Sur Mesure

1,995kr

Kategori:

Beskrivning

En skräddarsydd mörkblå bomullsbyxa

Byxorna är med slät front, utan slag samt med side adjusters, men kan även fås med frontveck / dubbla frontveck / med 3 cm slag / med 4 cm slag / med 5 cm slag samt med vanliga bälteshällor. Byxorna skräddarsys efter dina mått och önskemål. Du väljer själv vilka knappar du vill använda och kan fås med monogram, vilket ingår i priset.

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda byxor och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på dina färdiga byxor så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi ett par nya byxor åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.