Hur fungerar det?

Kom förbi någon av våra butiker spontant som drop-in eller boka en tid - du är alltid lika välkommen. Tillsammans kommer vi fram till vad du söker, väljer tyg och modell och tar dina mått. Vi är glada, på din sida och älskar att introducera till världen av skräddarsytt.

Dag 1 – Hej och välkommen ! Vi lyssnar på vad du söker, låt säga en klassisk kostym och du är inne på mörkblått men har inte riktigt bestämt dig. Vi visar några utvalda tyger för dig och du fastnar för ett snyggt mörkblått tyg som du kan använda året runt.

Nu är det dags att välja modell: vi visar exempel på vilken typ av knäppning du kan ha,  raka eller lutande fickor och vilka byxor du trivs bäst i. Vi resonerar oss fram och guidar och ger rekommendationer.

När du valt tyg och modell är det dags att sätta din prägel på kostymen med  färg på foder, monogram och andra personliga detaljer.

Dag 25: Du får ett mejl om att din kostym är klar ! Du kommer till butiken och provar kostymen. Här är det inte ovanligt att du får ett leende på läpparna. Tillsammans går vi igenom om det är något vi skulle vilja justera. I så fall ordnar vår egen skräddare det utan kostnad. I så fall kommer du tillbaka några dagar senare och provar igen, vi släpper inte iväg dig förrän du är nöjd.

Du lämnar butiken med din nya kostym med en snygg resegarderob och en exklusiv massiv trägalge. Vi sparar såklart dina mått så from nu går det snabbt att beställa en ny kostym, en kavaj eller ett par byxor.

Et Voilá !

Måttagning – du blir nu professionellt uppmätt och förutom att ta alla mått, över 20 stycken, så tittar vi även på lutningen på dina axlar och lutningen på dina armar. Resultatat är en kostym helt sydd efter dina mått vilket ger en svårslagen passform.

Betalning – priset på kostymen är inklusive allting: alla typer av foder, personligt monogram etc, det enda som tillkommer är en uppmätningsavgift vid första beställningen om 299 sek. Du kan välja att betala hela din kostym på en gång eller dela upp det och betala halva när du beställer och halva när du hämtar upp din färdiga kostym.