Skräddarsydd kavaj i Gunclub ruta – Sur Mesure

7,395kr

Kategorier: ,

Beskrivning

En skräddarsydd kavaj sydd i ett Gunclub mönstrat tyg från italienska Reda 1865.

Kavajen är enkelknäppt med extra vida slag, lutade fickor med biljettficka. Benvitt foder med detaljer, sista knapphålet sytt med en mörkbrun matchande tråd. Kavajens konstruktion är gjord av äkta hästtagel och knapparna är av riktig stennöt (corozo). Kavajen kan fås med klassiska slag / smala slag / med raka fickor / utanpåliggande fickor / tre-knäppt / dubbelknäppt 6:1 / dubbelknäppt 6:2 / dubbelknäppt 6:3 / dubbelknäppt 4:1 / dubbelknäppt 4:2. Kavajen levereras med en exklusiv massiv trägalge samt en resegarderob.

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kavajer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kavaj så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kavaj åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.