Skräddarsydd mörkblå kavaj – Sur Mesure

6,895kr

Kategorier: ,

Beskrivning

En skräddarsydd klassiskt mörkblå kavaj i tyg från Barberis. Den mörkblå kavajen är som motsvarigheten till en Swiss Army Knife, fungerar i alla sammanhang, kavajen som du verkligen har glädje av år efter år, som kan användas året runt alla säsonger och som kan göras mer formell samtidigt som den kan göras mer casual om man vill det, beroende på vad man väljer att kombinera den med.

Kavajen är två-knäppt men kan även fås som dubbelknäppt.

-> 110s ulltyg från Vitale Barberis med textur
-> Mörkbruna stennötsknappar
-> Lutade fickor med liten biljettficka
-> Nedersta knapphålet på manschetten är sydd med mörkbrun tråd
-> Öppningsbara knappar på manschetten, sk ’working cuffs’
-> okonstruerad kavaj, dvs den är sydd utan ett foder på insidan vilket ger en lättare känsla när man bär kavajen. Detta är en mer påkostad konstruktion även om man intuitivt tycker att det borde kosta mindre, men det är för att eftersom allt är synligt på insidan kräver det mer arbete. Vi tar dock inte mer betalt för kavajer med denna mer påkostad konstruktion.
-> Handsytt knapphål på slaget

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kavajer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kavaj så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kavaj åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.