Skräddarsydd navy kavaj i Jerseytyg – SUB

4,495kr

Kategorier: ,

Beskrivning

SUB – Sport Utility Blazer

En blazer med maximal komfort: den är sydd i ett mjukt Jerseytyg med stretch. Det innebär att den är mjuk och skön som en collegetröja samtidigt som den ser klassiskt stilig ut.

-> Mjukt och fylligt Jerseytyg

-> Mörkbruna stennötsknappar

-> Raka klassiska fickor

-> Öppningsbara knappar på manschetten, sk ’working cuffs’

-> okonstruerad kavaj, dvs den är sydd utan ett foder på insidan vilket ger en lättare känsla när man bär kavajen. Detta är en mer påkostad konstruktion även om man intuitivt tycker att det borde kosta mindre, men det är för att eftersom allt är synligt på insidan kräver det mer arbete. Vi tar dock inte mer betalt för kavajer med denna mer påkostad konstruktion.

-> Handsytt knapphål på slaget

-> Personligt monogram på insidan av kavajen

 

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller online.

 

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kavajer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kavaj så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kavaj åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.