Skräddarsydd Smoking – Sur Mesure

8,495kr

Kategorier: ,

Beskrivning

Klassisk Smoking i midnattsblått 

Midnattsblå smoking med extra breda spetsiga slag.

-> Ett allround ulltyg (120’s) från vår Supérieur-kollektion

-> Spetsiga och extra breda slag klädda med satin

-> Raka klassiska fickor av sk ’besom’ modell med kanterna klädda av satin

-> Klädda knappar

-> Öppningsbara knappar på manschetten, sk ’working cuffs’

-> Personligt monogram på insidan av kavajen

-> Byxor utformade med revärer av satin på sidorna, knappar för hängslen isydda och möjlighet att få dem med sideadjusters

Detta är ett exempel på hur det kan se ut. Du väljer själv om du vill beställa din smoking exakt som modellen eller om du vill göra någon justering för att anpassa den efter dina önskemål. Det går såklart även att få smokingen med svart tyg, eller kavajen i grön sammet eller vad du känner skulle passa just dig. Det går även att få en sjalkrage på kavajen och det går att få den dubbelknäppt.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller online.

 

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kavajer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kavaj så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kavaj åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.