Mörkbrun kostym – Sur Mesure

9,995kr

Kategori:

Beskrivning

Skräddarsydd kostym i ett mörkbrunt tyg från italienska Vitale Barberis Canonico av så kallad ’shark skin’ kvalitet. Kostymen sys med äkta hästtagel i konstruktionen och riktiga hornknappar.

Kavajmodellen är två-knäppt med utanpåliggande fickor men kan även fås som tre-knäppt / ’rullande trea’ / dubbelknäppt 6:1 / dubbelknäppt 6:2 / dubbelknäppt 6/3 / dubbelknäppt 4:1 / dubbelknäppt 4:2. Kan fås med raka fickor / lutande fickor / lutande fickor med biljettficka / utanpåliggande fickor.

Byxorna är med frontveck och slag samt sideadjusters men kan även fås med slät front / dubbla frontveck / utan slag / med slag 3 cm / slag 4 cm / slag 5 cm samt med klassiska bälteshällor. Kavajen och byxorna skräddarsys efter dina mått och önskemål, du väljer själv foder och knappar. I priset ingår även personligt monogram och kostymen levereras med en massiv exklusiv trägalge samt en resegarderob.

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kostymer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kostym så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kostym åt dig eller ger dig pengarna tillbaka.