Mörkblå dubbelknäppt-kostym – Sur Mesure

7,995kr

Kategori:

Beskrivning

Skräddarsydd kostym i ett mörkblått ulltyg. Denna modellen har synts på bland annat Vogues webbsida och Plaza Uomo. Kostymen sys med äkta hästtagel i konstruktionen och med riktiga hornknappar.

Kavajmodellen är dubbelknäppt men kan även fås som två-knäppt / rullande trea / tre-knäppt / dubbelknäppt 6:1 / 6:3. Fickor raka som på bilden eller lutande / lutande med biljettficka / utanpåliggande. Bröstficka klassisk eller utanpåliggande. Knapphålet på slaget sys för hand och det är riktiga ’working cuffs’ på manschetten. Små detaljer som visar hantverket.

Byxorna är med frontveck och med sideadjusters men kan även fås med slät front och bälteshällor. Kavajen och byxorna skräddarsys efter dina mått och önskemål, du väljer själv foder, knappar och små personliga detaljer. I priset ingår även personligt monogram och kostymen levereras med med en exklusiv massiv trägalge en resegarderob.

Garanti – vi har över tjugo års erfarenhet av skräddarsydda kostymer och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga kostym så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny kostym åt dig eller ger dig pengarna tillbaka.