Nyhet

En ny linje kostymer framtagna framför allt för dig som arbetar i kostym. De är av premiumkvalitet och skräddarsydda för att sitta riktigt snyggt. Vi har dessutom gjort det smidigt att beställa med ett antal färdiga modeller.

Skräddarsydd

Kostymen skräddarsys efter dina mått och önskemål. Det innebär att vi tillsammans går igenom del för del på kostymen som sen sys upp från grunden för att passa just dig. När vi tar måtten får du prova olika kostymer så att vi tillsammans kan komma fram till vad du trivs i och hur du vill att din färdiga kostym ska sitta.

Modeller & Tyger

Vi har tagit fram ett antal klassiska kostymmodeller som du kan välja bland. Tygkollektionen är ett antal tyger i enfärgat mörkblått, grått och svart. Utvalt med tanke på dig som arbetar i kostym.

Hästtagel och horn

Kostymkonstruktionen är gjord med äkta hästtagel. Det innebär att kavajen till viss del kommer att forma sig efter dig när du bär den. Knapparna är äkta hornknappar där alla har sin unika karaktär.

Passformsgaranti

Vi är helt specialiserade på skräddarsytt och har mer än tjugo års erfarenhet och väldigt duktiga på vad vi gör. Men eftersom du inte beställt av oss ännu så kan du ju inte veta hur bra vi är ännu. För att du ska känna dig trygg så har vi därför en passformsgaranti. Vi gör eventuella justeringar utan kostnad och skulle du mot förmodan inte vara nöjd så får du pengarna tillbaka. Det är vårt löfte till dig.

Hur beställer jag?

Du kommer förbi vår butik i Göteborg eller Malmö där du kan titta på tyger och modeller och bli professionellt uppmätt. Kom förbi spontant på drop-in eller boka en tid.

Öppettider för drop-in >>

Boka tid >>