Métier

Klassiskt och professionellt

Métier är en nyhet särskilt framtagen för dig som använder skjorta i arbetslivet. Den nya linjen heter ’Métier’ som betyder ’yrke som kräver särskild utbildning eller skicklighet’.

Skjortorna är skräddarsydda för att sitta snyggt och ge ett professionellt intryck.

Bomull

Det är skillnad på bomull och bomull. Till våra skjortor i Métier-linjen använder vi exklusiv supima bomull från USA. Supima är extra långfibrig och ger ett silkesmjukt tyg som dessutom är mer hållbart. Supima är en av världens exklusivaste kvaliteter och endast någon enstaka procent av all bomull i världen är av denna sort. För att göra det enkelt för dig är tygerna i Métier-linjen dessutom strykfria så du kan fokusera på annat.

Pärlemor

Naturmaterial ser alltid bäst ut och vi använder äkta pärlemorknappar. Det blir mer levande och reflekterar ljuset på tusen olika sätt jämfört med en syntetknapp som är mer ’stum’, (vilket vissa av våra ’kollegor’ med hög svansföring faktiskt använder sig av). En detalj som faktiskt gör skillnad.

Skräddarsydd

Skjortorna sitter ju så mycket bättre när de sys upp efter just dina mått. En filosofi som vi håller fast vid. Hos oss blir du professionellt uppmätt och vi tar hela tolv olika mått som kan vi ändra steglöst och oberoende av varandra. Dessutom tittar vi på detaljer som lutningen på dina axlar och syr skjortan därefter – allt för att din skjorta ska sitta riktigt snyggt.

Garanti – vårt löfte till dig

Vi är så säkra på att du kommer bli supernöjd med vår skjorta att vi ger dig pengarna tillbaka om du inte blir nöjd. Vår skräddare kan justera utan kostnad eller så syr vi upp en helt ny skjorta. Det är vårt löfte till dig.

Sustainability

Vårt upplägg med skräddarsydda skjortor säger många är framtiden eftersom det ger en ’Triple Win’: du som kund får precis det du vill ha, vi som företag slipper att hålla skjortor i lager, och inte minst ger det en miljömässig fördel eftersom enbart det som redan är beställt tillverkas. Det sker alltså ingen överproduktion. Dessutom är all bomull i certifierad enligt den tyska standarden Oeko-tex 100 vilket innebär att den inte innehåller några skadliga kemikalier.

Vår skräddare

Vår egen skräddare hjälper dig om du skulle vilja ha någon justeringar på din nya skjorta utan kostnad. Snabbt och smidigt.

Hur beställer jag?

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Göteborg eller Malmö. Där kan du titta på tyger, se modeller och vi tar dina mått. Därefter kan du enkelt beställa fler skjortor online eller i butik.