Skräddarsydd grå Skepparkavaj – Sur Mesure

6,995kr

Kategori:

Beskrivning

Skräddarsydd grå Skepparkavaj

Modellen är den klassiska skepparkavajen men här i ett grått ulltyg. En allround jacka som är dressad men ändå ett sportigare alternativ än en klassisk rock. Modellen har ett marint arv med sina rötter hos den Engelska flottan.

Rockens konstruktion är med riktigt hästtagel som formar sig efter bäraren efter hand samt med äkta hornknappar. Rocken skräddarsys efter dina mått och önskemål, du väljer själv färg på knappar och du väljer själv vilken färg eller mönster du vill ha på ditt foder. På insidan broderas ditt namn utan extra kostnad.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.

 

Garanti – vi har tjugo års erfarenhet av skräddarsydda rockar och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga rock så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny rock åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.