Skräddarsydd klassisk ullrock – Sur Mesure

7,995kr

Kategorier: ,

Beskrivning

Klassisk marinblå ullrock

Så tidlöst det kan bli – en enkelknäppt ullrock med klassiska slag.

-> Kraftigt och varmt tyg av 100% ull

-> Working cuffs, dvs öppningsbara knappar på manschetten

-> Personligt monogram på insidan av rocken

-> Raka fickor

-> Äkta hornknappar

Rockens konstruktion är med riktigt hästtagel som formar sig efter bäraren efter hand samt med äkta hornknappar. Rocken skräddarsys efter dina mått och önskemål, du väljer själv färg på knappar och du väljer själv vilken färg eller mönster du vill ha på ditt foder. På insidan broderas ditt namn utan extra kostnad.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.

 

Garanti – vi har tjugo års erfarenhet av skräddarsydda rockar och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga rock så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny rock åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.