Skräddarsydd mörkblå Car Coat i merinoull – Sur Mesure

8,995kr

Kategori:

Beskrivning

En skräddarsydd mörkblå Car Coat sydd i ett unikt tyg – 100 % merinoull som är så tätt vävd att det tåler vatten. Tyget känns som bomullscanvas men är alltså av merinoull, det innebär att det är sex gånger slitstarkare än bomull och håller färgen på ett annat sätt. Angående vattentåligheten så har vi ’field testat’ och cyklat med den 5 km i hällregn utan att en drope vatten gick igenom.

Rockens konstruktion är med riktigt hästtagel som formar sig efter bäraren efter hand samt med äkta hornknappar. Rocken skräddarsys efter dina mått och önskemål, du väljer själv färg på knappar och du väljer själv vilken färg eller mönster du vill ha på ditt foder. På insidan broderas ditt namn utan extra kostnad.

Garanti – vi har tjugo års erfarenhet av skräddarsydda rockar och är skickliga på vad vi gör och det är också det enda vi gör, vi är helt specialiserade på detta. Vi är därför övertygade om att du kommer bli nöjd, men bara för att du ska kunna känna dig helt trygg så vill vi också berätta att om det skulle behövas göras justeringar på din färdiga rock så ingår dessa. Vi har en egen mycket duktig skräddare som sköter detta åt oss. Skulle du av någon anledning ändå inte vara nöjd så gör vi en ny rock åt dig eller så ger vi dig pengarna tillbaka.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.