Skräddarsydd blockrandig skjorta – SBT

1,598kr

Kategorier: ,

Beskrivning

En blockrandig skjorta sydd av mjuk egyptisk bomull. Kragen är vår SBT-krage, en majestätiskt tilltagen button-down krage.

Tyg……………….. 100 % Egyptisk bomull, Twoply 100/2 100/2
Typ…………………Twill, Easy Care
Vikt………………..120 gsm
Knappar……………. Äkta Pärlemorknappar
Krage……………… SBT
Front……………… Knappslå
Miljö……………… OEKO-Tex 100 (inga skadliga kemikalier)
Passform…………… Skräddarsys efter dina mått och önskemål

Varför kragen heter SBT
Den eviga gentlemannen, fantastiska artisten och stilikonen Sven Bertil Taube (SBT) gillar våra skjortor vilket vi såklart är smickrade över. Samtliga skjortor vi sytt åt honom har vi gjort med en stor button-down krage, inte minst på scenen ser det bra ut med större krage som står upp snyggt, och med hans välsignelse tog vi fram en extra elegant och rejält tilltagen button-down krage med en italiensk touch – kragsnibben skapar en liten våg – som får bära hans namn: SBT

Om skrädderiet
Skjortan sys på ett litet småskaligt skrädderi med bara tolv anställda lett av Carmen som har varit ansvarig för tillverkningen av några av Europas mest välrenommerade varumärken. Vi kallar det för ’small scale shirting’ – du kommer känna kvaliteten och känslan. Skrädderiet tillverkar exklusivt för oss på den Skandinaviska marknaden. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund så kan vi hålla nere priset som annars hade varit betydligt högre.

Passformsgaranti

Din första skjorta beställer du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt och kan titta på tyger och skjortmodeller. Välkommen !