Skräddarsydd khakifärgad overshirt – Sur Mesure

1,598kr

- Är du ny kund? -

Alla våra skjortor skräddarsys efter dina mått och önskemål. För att kunna beställa online vill vi att du först kommer förbi någon av våra butiker så vi kan mäta upp dig professionellt. Varmt välkommen att boka tid här.

- Redan kund? -

Välkommen tillbaka! Här kan du logga in och beställ dina skjortor. Vi har dina mått sparade så alla skjortor du beställer kommer att passa dig utmärkt.

Beskrivning

Skräddarsydd overshirt sydd i ett kraftigt khakifärgat bomullstyg med större knappar. Finns även att få i Navy och Svart.

Passformsgaranti: är du inte nöjd med passformen på din skjorta justerar vår skräddaren den utan kostnad, alternativt gör vi en ny skjorta åt dig eller så får du pengarna tillbaka. Vi har arbetat med skräddarsydda skjortor i över tjugo år, är helt specialiserade på skräddarsytt och är duktiga på vad vi gör men för att du ska känna dig helt trygg så har vi denna garantin.

Din första beställning gör du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt, kan titta på tyger och modeller. Därefter kan du enkelt beställa fler i butik eller här på vår webbsida.