Skräddarsydd skjorta med blå hundtandsmönster – Métier

1,198kr

- Är du ny kund? -

Alla våra skjortor skräddarsys efter dina mått och önskemål. För att kunna beställa online vill vi att du först kommer förbi någon av våra butiker så vi kan mäta upp dig professionellt. Varmt välkommen att boka tid här.

- Redan kund? -

Välkommen tillbaka! Här kan du logga in och beställ dina skjortor. Vi har dina mått sparade så alla skjortor du beställer kommer att passa dig utmärkt.

Beskrivning

Skräddarsydd skjorta i blått hundtandsmönstrat tyg. Strykfritt tyg av amerikansk bomull, 100 % bomull, OEKO-TEX 100 certifierat. Äkta pärlemorknappar, sydd med single needle stiching.

Passformsgaranti: är du inte nöjd med passformen på din skjorta justerar vår skräddare den utan kostnad, alternativt gör vi en ny skjorta åt dig eller så får du pengarna tillbaka. Vi har arbetat med skräddarsydda skjortor i över tjugo år, är helt specialiserade på skräddarsytt och är duktiga på vad vi gör men för att du ska känna dig helt trygg så har vi denna garantin.

Din första skjorta beställer du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt och kan titta på tyger och skjortmodeller. Välkommen !