Skräddarsydd vit skjorta twilltyg – Sur Mesure

1,598kr

Kategorier: ,

Beskrivning

En klassisk vit skjorta med en Semi Cutaway krage sydd i ett exklusivt twilltyg av egyptisk bomull med fyllig känsla. Ett måste i varje garderob, bär till kostym och slips eller jeans och tröja.

Tyg……………….. 100 % Egyptisk bomull, twoply 100/2 100/2
Typ…………………Twill, Easycare
Vikt………………..130 gsm (dvs ett fylligt tyg)
Knappar……………. Äkta Pärlemorknappar
Krage……………… SBT
Manschett……………Klassisk manschett med knapp
Front……………… Knappslå
Miljö……………… OEKO-Tex 100 (inga skadliga kemikalier)
Passform…………… Skräddarsys efter dina mått och önskemål

Varför kragen heter SBT
Den eviga gentlemannen, fantastiska artisten och stilikonen Sven Bertil Taube (SBT) gillar våra skjortor vilket vi såklart är smickrade över. Samtliga skjortor vi sytt åt honom har vi gjort med en stor button-down krage, inte minst på scenen ser det bra ut med större krage som står upp snyggt, och med hans välsignelse tog vi fram en extra elegant och rejält tilltagen button-down krage med en italiensk touch – kragsnibben skapar en liten våg – som får bära hans namn: SBT

Om skrädderiet
Skjortan sys på ett litet småskaligt skrädderi med bara tolv anställda lett av Carmen som har varit ansvarig för tillverkningen av några av Europas mest välrenommerade varumärken. Vi kallar det för ’small scale shirting’ – du kommer känna kvaliteten och känslan. Skrädderiet tillverkar exklusivt för oss på den Skandinaviska marknaden. Eftersom vi säljer direkt till dig som kund så kan vi hålla nere priset som annars hade varit betydligt högre.

Passformsgaranti

Din första skjorta beställer du i någon av våra butiker i Malmö eller Göteborg. Där blir du professionellt uppmätt och kan titta på tyger och skjortmodeller. Välkommen !